Από το Blogger.

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Tag:

ΝΕΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

 



Νέος χορηγός για την ομάδα μας...

Για εμάς είναι Τέχνη! Ψητοτεχνεία Γύρο Γύρω Όλοι

Μία μοντέρνα προσέγγιση στο σουβλάκι & τα κρεατικά σχάρας: ποιότητα, γεύση, προσιτές τιμές σε αεράτο περιβάλλον. Ένα καθημερινό στέκι της γειτονιάς, που ικανοποιεί κάθε γούστο ελληνικής ψητοφαγίας. 

Πειραιάς (Τσαμαδού 68, Πασαλιμάνι).

Ατελείωτη ποικιλία...

...από κρεατικά σχάρας και σούβλας, τρεις επιλογές στο γύρο, με πλούσια συνοδευτικά, χορταστικές σαλάτες, και ποτά, περιλαμβανομένων κρασιών από όλη την Ελλάδα εμφιαλωμένων ειδικά για το Γύρο Γύρω Όλοι, για να συνοδέψετε τις άφθονες νοστιμιές του μενού. 

Μεγαλο εύρος για delivery γύρω απο την περιοχή του Πειραιά (Χατζηκυριάκειο, Καλλίπολη, Πειραϊκή, Πηγάδα, Καστέλλα, Καμίνια, Νέο Φάληρο, Δραπετσώνα, Νίκαια, Κερατσίνι, Μανιάτικα, Μοσχάτο, Ρέντης, Χαραυγή) ώστε να επωφεληθείτε της εμπειρίας μας στα κρεατικά και το finger food.












... Α.Ε. ΡΕΝΤΗ

Η Αθλητική Ένωση ΡΕΝΤΗ ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό να χαρίσει στα παιδιά της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά τη χαρά της ενασχόλησης με τον αθλητισμό... Στα χρόνια που πέρασαν από τότε καταφέραμε να έχουμε στις ακαδημίες μας εκατοντάδες ευτυχισμένα παιδιά που έζησαν και ζουν στιγμές υγιούς αθλητισμού και άμιλλας, καθώς επίσης την καταξίωση και την επιτυχία. Θερμοί και ικανότατοι συνεργάτες μας οι γονείς, η Διοίκηση, οι προπονητές, αλλά πρώτα και πάνω απ όλα τα ίδια τα παιδιά...