Από το Blogger.

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Tag:

ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ..


ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...
ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ  ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ.ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΦΑΒΟΡΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΡΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ 2005.
Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 2006 & 2007 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ  ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ, Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ  ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ  ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΝΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙΣ ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ.











... ΜNF STAFF

Η Αθλητική Ένωση ΡΕΝΤΗ ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό να χαρίσει στα παιδιά της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά τη χαρά της ενασχόλησης με τον αθλητισμό... Στα χρόνια που πέρασαν από τότε καταφέραμε να έχουμε στις ακαδημίες μας εκατοντάδες ευτυχισμένα παιδιά που έζησαν και ζουν στιγμές υγιούς αθλητισμού και άμιλλας, καθώς επίσης την καταξίωση και την επιτυχία. Θερμοί και ικανότατοι συνεργάτες μας οι γονείς, η Διοίκηση, οι προπονητές, αλλά πρώτα και πάνω απ όλα τα ίδια τα παιδιά...